Blog

Nem leszek nyúzott Anya … avagy hogyan lettem főállasú PelsoTrend

Amikor idén tavasszal, sírtam, mert úgy éreztem, hogy becsaptak a hagyományos vállalkozásomban, akkor megkérdezte tőlem ez a 2 gyönyörű “kékszemű” gyerek, hogy: “Anya, miért piros a szemed?” … bárcsak elmondhattam volna, hogy mi történt, hogy mi bántott. Nem tettem meg, viszont a DÖNTÉS akkor és ott, abban a pillanatban megszületett a fejemben. (Hagyományos vállalkozás alatt értsd: üzlet, alkalmazottak stb.)
Döntöttem, hogy soha, de soha többet nem hagyom, hogy rajtam kívül álló okok/emberek tönkretegyék azt, amit felépítettem. Soha, de soha nem leszek 12 óra fizikai munkától nyúzott anya, nő, feleség, testvér stb. És azt, hogy soha, de soha többet nem leszek annyit távol tőlük, mint az elmúlt 4 évben. Nem lesz kifogás(om). Pozitív leszek és önálló. Elkezdtem más szemmel nézni az életet, a körülöttem lévő embereket, a világot, köztük az én kis világomat is. Van nekem egy másik szakmám, amit csinálhatok egyedül is, van egy kis stúdió szobám, a nagymamám fényképével, aki mindig azt mondta nekem: “Jaj kislányom, hát valahogy lesz majd, mert olyan még nem volt, hogy valahogy ne lett volna.” Hát akkor miért, ne? Azt hiszem akkor, ott, tavasszal megértem a változásra/változtatásra.


A változás bennünk van, képesek vagyunk rá, úgy ahogy tanulni is. Ha képes vagyok tanulni(mert én mindig tanulok valamit), akkor képes vagyok változni is … képes vagyok az otthoni “myhomeoffice” álmomat teljesíteni … mert mit is adhatnék én ennek a két szépséges gyereknek még … életet, szeretetet, törődést, odafigyelést … azt hiszem, hogy IDŐT kell adnom, sok-sok együtt töltött IDŐT … szükségük van rá. Nemcsak nekik, mindenkinek: Nekem, Neked, Nekünk … mert mindannyian megérdemeljük. Merj változtatni! Szeretettel: Hoffmann Timi

 
ui.: Kövess a Facebookon és az Instagramon! Facebook:  PelsoTrend| Instagram: PelsoTrend

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.